Pénzvisszafizetési garancia

Ne hagyja, hogy a verejtékezés elleni küzdelem határozza meg a mindennapjait! Vessen véget a kellemetlen foltok okozta kínos érzésnek!

Vásárolja meg termékeinket kockázat nélkül!

Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is elégedett lesz az Idros termékekkel, ezért különleges pénzvisszafizetési garanciát nyújtunk.
Ha 60 napon belül, a használati utasításnak megfelelő alkalmazás esetén nem elégedett a termékeinkkel, egyszerűen küldje vissza őket, és visszatérítjük Önnek a teljes kifizetett vételárat.

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítésének menete:

1. A garancia érvényesítéséhez küldje el a mellékelt űrlapot kitöltve az idros.hungary@teva.hu címre, vagy postán az 1134 Budapest, Váci út 29. címre.
A garancia igénybevételéhez szükséges a személyes adatainak megadása, amelyek hiányában a vételár visszatérítésére, illetve a termék visszavásárlására nincs mód. A személyes adatok az adatkezelési szabályzat rendelkezései szerint kerülnek kezelésre és tárolásra. Az adatkezelési szabályzat elérhető itt: Adatkezelési szabályzat. A nyomtatvány visszaküldésével az adatkezelési szabályzatban foglaltak elfogadottnak minősülnek.

2. A beérkezett igényeket elbíráljuk, és a beérkezéstől számított 15 napon belül visszajelzünk Önnek. Amennyiben a visszafizetési feltételekben szereplő feltételek teljesülnek, akkor a válaszlevélben/e-mailben az űrlapot egy regisztrációs számmal ellátva visszaküldjük.

Visszafizetési feltételek:

  • A vásárlást igazoló nyugta/számla vagy másolata
  • Visszaküldött termék, és a termék doboza
  • Olvashatóan, hiánytalanul kitöltött és az igénylő által aláírt nyilatkozat
  • Az igénylő nyilatkozata az űrlapon arról, hogy a használati utasításban leírtak alapján alkalmazta a készítményt
  • Az igénylő rendelkezik élő bankszámlaszámmal
  • Az igénylő az adatkezelési nyilatkozat rendelkezéseit elfogadta

3. Ezt az űrlapot kérjük aláírva, a termékmaradvány és a blokk csatolásával címünkre elküldeni: Teva Gyógyszergyár Zrt., 1134 Budapest, Váci út 29.

4. A visszatérítés minden esetben utalással történik az űrlapon megadott számlaszámra, a regisztrációs számmal ellátott csomag kézhezvételétől számított 60 napon belül.
A garancia a használati utasításnak megfelelő alkalmazás esetén érvényesíthető. A pénzvisszafizetés a vásárlás időpontját követő 60 napon belül igényelhető.
A visszatérítés kizárólag a termék vásárlását igazoló blokkon szereplő, a termék áraként feltüntetett összegre vonatkozik, egyéb költségek, károk megtérítése nem áll módunkban (szállítási díj, csomagolás stb.). A termék visszaküldésével járó költségeket a pénzvisszafizetési garanciát igénylő viseli.

Kérjük, válasszon követhető csomagküldési módot, mivel a szállítás közben elveszett csomagokért nem vállalunk felelősséget.

Amennyiben az igénylés a jelen szabályzatban írtak megsértése miatt elutasításra kerül, úgy az eljárással kapcsolatosan semmilyen kártérítést, kártalanítást, költségtérítést nem biztosítunk.

A pénzvisszafizetési garancia kizárólag a vásárló által érvényesíthető, másra át nem ruházható, az igénylést kizárólag a vásárló terjesztheti elő.

A pénzvisszafizetési garancia érvényesítése során jelzett bármely súlyos nemkívánatos hatások, illetve a termékkel kapcsolatos kockázatok esetén az Európai Parlament és a Tanács 1223/2009/EK rendeletben írtak szerinti jelentési kötelezettséget teljesíti.

Társaságunk a pénzvisszafizetési garancia feltételeinek módosítására, illetve a pénzvisszafizetési garancia visszavonására vonatkozó jogát fenntartja.

Ha bármilyen kérdése merül fel a pénzvisszafizetési garanciával kapcsolatban, a következő elérhetőségeken tájékozódhat:
postacím: Teva Gyógyszergyár Zrt., 1134 Budapest, Váci út 29.
e-mail cím: idros.hungary@teva.hu